Ik ben Karen Foré. Mama van 3 zonen en gelukkig getrouwd met Kwinten. Oprichtster van Bachnose en KaFlex.

Mijn praktijk voor massage en bewustwording KaFlex startte ik 8 jaar geleden in Adegem.

De massages die ik geef, hebben als doel om een gevoel van ontspanning te bieden in combinatie met stevig losmaken van vastzittende spieren. Alsook energie losmaken via de drukpunten op het lichaam en op de voeten. De healings die ik geef, maken vastzittende emoties los en laten je tot inzicht komen. Via meditatie en hypnose werk ik aan het onderbewustzijn.

Logo KaFlex

Ik ben begonnen met voetreflexologie en Reiki en heb me kort nadien verdiept in massage van het ganse lichaam.

Al enkele jaren heb ik het gevoel dat ik mijn klanten nog beter zou kunnen helpen als ik iets zou kunnen aanbieden die werkt op storende karaktertrekken en emoties. Ik ben van de overtuiging dat lichamelijke klachten die ik behandel via massage en energetisch werk, voortkomen uit het emotionele. Vandaar dat ik de combinatie wil aanbieden aan klanten. Het gespannen lichaam dient behandeld te worden na maanden, en zelfs jaren van emotionele onbalans. Maar pakken we ook niet best de oorzaak aan?

In uitzonderlijke gevallen is een persoon nooit lichamelijk ziek of heeft hij geen klachten, maar lijdt hij onder een berg emotionele lasten. Deze mensen zie ik nooit in mijn praktijk maar hebben wel hulp nodig.

Via bachbloesems op maat en hypnose kan ik helpen in het veranderen van jouw onderbewustzijn. Je kan bachbloesems gerust combineren met hypnose. Het werkt allebei heel goed om meer kwaliteit te bieden aan jouw leven. Verder helpt het je ook groeien, zowel emotioneel, als lichamelijk (bij klachten) maar ook spiritueel.

Mijn visie is dat hoe meer we kunnen aanbieden om jou beter te laten voelen, hoe mooier we samen de wereld kunnen maken. Want als jij je goed voelt in je vel, zal je ook goed zijn voor een ander en die zet het terug voort. Samen kunnen we er namelijk iets moois van maken.