Karen Foré

Ik ben Karen Foré. Mama van 3 zonen en gehuwd met Kwinten (hij is IT’er in hart en nieren, oprichter van wijmakenjouwwebsite en dus de ontwerper van deze webshop.

In 2011 richtte ik KaFlex op (mijn praktijk waar ik voetreflexologie en massages geef). Door mijn kennis en ervaring met bachbloesems, met energetisch werk en mijn holistische visie op ziekte/lichamelijke en psychische ongemakken kwam in 2018 het idee om deze webshop op te richten.

Ik wou een webshop waarin jij zelf kan kiezen wat je voelt nodig te hebben, want wie kent jou beter dan jij zelf? Daarom kan je op mijn website dus zelf aanklikken waaruit jouw flesje dient te bestaan en dus je eigen bachbloesems kopen.

Achteraf ben ik ook gaan begrijpen dat veel mensen sturing nodig hebben, het vertrouwen dat ze wel het juiste nemen en ze de professionele insteek van de therapeut willen.

Daarom kan je in de webshop ook bachbloesem samenstellingen kopen die haarfijn zijn afgesteld op bepaalde klachten die een mens kan hebben.

Heb je toch het gevoel dat jouw situatie complexer in elkaar zit en vind je zelf de weg niet, dan kan je via de webshop altijd het 1 op 1 consult bestellen en mag je me via het contactformulier sturen waar je allemaal met Bachbloesems aan wil werken. Bij dit consult krijg je professionele hulp en je kuur van 3 maanden op maat. (3 flesjes voor 3 maanden)

De drive om deze webshop te runnen komt vanuit de overtuiging dat alle lichamelijke klachten voortkomen uit het emotionele. Het gespannen lichaam dient behandeld te worden na maanden, en zelfs jaren van emotionele onbalans. Pakken we dus niet best de oorzaak aan?

De oorzaak is meestel een aangeleerd patroon, een belemmerende overtuiging of een bepaalde gedrag die geregeerd wordt vanuit ons onderbewustzijn. We zijn ons er ook nauwelijks van bewust omdat we er te dicht op zitten en het een blinde vlek is geworden.

Bachbloesems hebben de kracht om diep door te werken in het onderbewustzijn en bij dagelijks gebruik een transformatie teweeg te brengen.

Daarnaast ben ik er ook van overtuigd dat we op de rand van een paradigmaverschuiving met betrekking tot genezing staan. We beginnen onze persoonlijke verantwoordelijkheid voor onze gezondheid te nemen, en we beseffen dat we direct of indirect ons welzijn op een bepaald niveau, door onze houding en emoties beïnvloeden.

Als deze negatief zijn, weten we nu dat we biologische veranderingen veroorzaken in onze hersenchemie die onze gezondheid negatief beïnvloeden. Als we onze gezondheid negatief kunnen beïnvloeden, is het goede nieuws dat we onze gezondheid ook positief kunnen beïnvloeden.

De Bachbloemens zijn een geneeswijze die zorgt voor herstel van emotioneel evenwicht en harmonie in ons systeem, en daarmee het voorkomen ziekte.

We gaan langzaam voorbij de traditionele geneeskunde. We ontdekken nieuwe
opties in de gezondheidszorg, en met deze opties, stellen we onszelf in staat om onze eigen genezers te zijn, want dat is waar genezing echt begint, in onszelf.

Bachnose, voor bachbloesems en hypnoses