Wat zijn Bachbloesems?

Bachbloesems zijn extracten van bloemen en planten die inwerken op de emoties en je trilling verhogen, ons geluk en gezondheid teruggeven, en de fout uitwissen die schade had veroorzaakt.

Bachbloesems Mix

Bachbloesems zijn natuurlijke extracties vanuit planten en bomen. Onder extracties verstaan we het afscheiden van stoffen uit de bloesems of andere delen van de bloemen, planten, bomen en het opvangen in zuiver natuurlijk water.

Er wordt dus als het ware een infuus of aftreksel genomen van de plantdeeltjes.

Ze zijn in staat ons inspiratie te geven, om onze natuur te verheffen en ons dichter bij onze ziel te brengen, om ons vrede te brengen en ons lijden te verlichten.

Ze genezen, niet door een ziekte aan te vallen, maar door ons lichaam met de prachtige vibraties van onze Hogere natuur in aanwezigheid te brengen waardoor ziekte smelt als sneeuw voor de zon.

Er zijn 38 verschillende soorten Bachbloesems en elk heeft zijn functie. Je kan tot 7 Bachbloesems mengen en dus inzetten voor jouw klachten.

Via de webshop kan je zelf de 7 bloesems bepalen, je kan een klaargemaakte samenstelling bestellen of een 1 op 1 consult nemen.

“We hebben allemaal een goddelijke missie in deze wereld en onze zielen gebruiken onze geesten en lichamen als instrumenten om dit werk te doen, zodat wanneer alle drie in harmonie werken; het resultaat een perfecte gezondheid en perfect geluk betekent.” Dr. Bach

Gelukkig en gezond

De kern van ziekte

Een negatieve gemoedstoestand is de kern van elke ziekte. Het is niet genoeg om het lichaam alleen te behandelen. Lichaam, geest en ziel moesten allemaal in harmonie zijn met betrekking tot genezing. We moeten ons dus toeleggen op de behandeling van de hele persoon.

“Ziekte van het lichaam, zoals wij die kennen, is een resultaat, een eindproduct van iets veel dieper. Het is het resultaat van een conflict tussen ons geestelijke en sterfelijke zelf. Zolang deze twee in harmonie zijn, zijn we in perfecte gezondheid: maar als er onenigheid is volgt wat wij kennen als ziekte.”

Dr Bach

We zijn meer dan fysieke wezens

Het was Dr. Bach’s overtuiging dat we meer zijn dan fysieke wezens.

In werkelijkheid zijn we spirituele wezens, elk in deze wereld gekomen met een bepaald doel of missie. Wanneer we niet meer synchroon lopen met ons spirituele doel ontstaat er disharmonie. Dit kan ontstaan door inmenging van andere mensen die ons van onze koers afduwen of door onze onze eigen stemmingen, angsten of aarzelingen.

Welke fouten we ook maken, het reageert op onszelf, waardoor we ongelukkig zijn, ongemak ervaren of lijden. Het doel is om ons het schadelijke effect te leren van verkeerde acties of gedachten.

Zoals Dr Bach het stelt is ziekte een boodschap van onze ziel dat er veranderingen moeten plaatsvinden in ons leven als we onze gezondheid en geluk willen behouden.

Hij schrijft verder dat ziekte “het middel is dat onze eigen zielen gebruiken om ons te wijzen op onze fouten en om te voorkomen dat we grotere fouten maken.

Ook om ons ervan te weerhouden onszelf meer kwaad te doen: en ons terug te brengen naar het pad van Waarheid en Licht waarvan we nooit hadden mogen afdwalen.

Laat de natuur jou helpen door met de juiste Bachbloesems aan de slag te gaan.