Vaak gestelde vragen over bachbloesems kopen

Heb je vragen of twijfels bij bachbloesems en het innemen van de druppels? Lees dan zeker onze pagina met vaak gestelde vragen.

Hoe kan ik mijn persoonlijke bachbloesems kopen?

Op de bestelpagina staan 38 knoppen met daarin eigenschappen. Door maximaal 7 selecties te maken van de eigenschappen waarin je je herkent en waarbij je verandering wenst te ervaren, kan je er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt en dat de persoonlijke samenstelling optimaal zal werken.

Hoe dien ik de bachbloesem samenstelling in te nemen?

Je kan de persoonlijke samenstelling zeer eenvoudig innemen. Zo neemt de ene de samenstelling in door 5 keer per dag 4 druppels in een glas water in te nemen, anderen druppelen 20 à 24 druppels van de samenstelling in een fles water en nemen die zo mee naar het werk. Hoe vaker je op verschillende tijdstippen van de fles water met de bloesems drinkt, hoe sneller je resultaat zal hebben.

Wanneer je de samenstelling puur consumeert kan je beter de druppels heel even in de mond houden alvorens door te slikken, dit bevordert een snellere opname.

Zwanger? Geen zorgen!

In het geval u zwanger zou zijn of zou worden hoeft u niet te vrezen, de bachbloesems kunnen gewoon verder genomen worden. Er is geen gevaar voor de zwangerschap, de bevalling, de baby of de borstvoeding.

Integendeel kunnen de bloesems ervoor zorgen dat u zorgeloos van de zwangerschap kan genieten!

Hoe snel werkt het en hoelang dien ik de bloesems in te nemen?

Dit hangt een beetje af van persoon tot persoon (of dier) maar de meesten beginnen na enkele dagen toch reeds een klein verschil op te merken. Na enkele weken zal de werking al veel beter te merken zijn voor uzelf en uw omgeving.

Ik raad altijd aan om te starten met een kuur van 3 maanden en dan de balans op te maken. Na 3 maanden open je nogmaals onze website en kijk je als je nog bachbloesems kan gebruiken. Misschien voel je je toch nog aangesproken bij dezelfde of zelfs andere bloesems. Het is een effectieve methode om emotionele stoornissen of karaktertrekken om te buigen en dit kan je zeker na 3 maanden beamen.

Waarom zou je nu na 3 maanden stoppen en niet streven naar optimale emotionele en lichamelijke balans?

Het zal veel bachbloesem gebruikers en verdelers bekend in de oren klinken: ik voelde me inderdaad beter toen ik de bachbloesems nam. Oké, waarom ben je dan gestopt? 😉

Na 3 maanden heb je heus geen volledig onderbewustzijn veranderd, maar je merkt al heel wat en vooral: je merkt dat bachbloesems werken!! Geef het daarom niet op na 3 maanden maar controleer nog maar eens via de website.

Waarom kan ik alcohol smaken?

De Bachbloesem samenstelling bevat naast de persoonlijk gekozen bachbloesems ook water en een kleine hoeveelheid alcohol.

De alcohol bevordert de opname van de bachbloesems en het bewaren van de flesjes.

Als alternatief kan in de plaats van alcohol appelazijn toegevoegd worden, dit heeft dezelfde positieve eigenschappen. Dit kan aangeduid worden bij het bestelproces.

Voor wie zijn Bachbloesems geschikt?

Bachbloesems hebben een heilzame werking op de eigenschappen of karaktertrekken van zowel mens als dier. Eigenlijk op alle levende wezens, maar voor ons als mens is het eenvoudigst om ‘problemen’ of eigenschappen te herkennen bij mens en dier.

De natuur maakt echter geen onderscheid en dus zijn bachbloesems in principe voor alles en iedereen toegankelijk en werkzaam!

Waarom zou ik bachbloesems kopen?

Omdat het belangrijk is om voor jezelf te zorgen. Als je op het vliegtuig zit en de stewardess vooraan de veiligheidsvoorschriften voor doet, legt ze uit dat je bij een ramp eerst het zuurstofmasker op jezelf moet vastmaken en dan op je kind. Waarom?

Je kan niet voor je kind zorgen, als je niet eerst voor jezelf zorgt. En dit kan je doortrekken naar het hele leven. Hoe wil je er voor iemand kunnen zijn, als je je zelf slecht voelt?

Denk er maar even over na.

Misschien wil je na dit te lezen op nog meer manieren aan je eigen welzijn werken?

Bachnose is namelijk een onderdeel van KaFlex waarbij ik mensen behandel via voetreflexologie, massages, healing,…

Hoe lang doe ik met een flesje?

De flesjes hebben een inhoud van 50 ml en daar doe je 1 maand mee. Daarom geven wij een flinke korting als je meteen voor 3 maanden besteld (3 flesjes dus). Ze worden dan samen naar je verstuurd na aankoop. Door de alcohol of het appelazijn hebben de flesjes een zeer lange houdbaarheid.

Hoe verloopt het bestelproces?

Wij bieden onze klanten een persoonlijke Bachbloesem samenstelling aan op basis van de bloesems die het best passen bij de negatieve eigenschappen die ze ervaren en willen ombuigen tot positiviteit. Hierdoor weten we dat de mensen de bachbloesems kopen die zij nodig hebben.

Het bestelproces is zeer eenvoudig. Men kiest tot 7 eigenschappen of kernwoorden waarvan men denkt dat die het best overeenkomen met de klachten of problemen die men ervaart.

Op basis van die selectie worden automatisch de juiste bloesems gekozen. Je kan ons altijd contacteren via de website als je twijfelt of hulp nodig hebt bij het kiezen van jouw samenstelling.

Na de voltooide bestelling wordt de persoonlijke Bachbloesem samenstelling gemaakt, met de grootste zorg ingepakt en vanaf 2 flesjes GRATIS verzonden, in zowel België als Nederland.

Hoe kan ik betalen?

Onze website is gebaseerd op de meest recentste technologieën en voorzien van een beveiligd certificaat die toelaat uw gegevens en betaling te beschermen.

Via de geïntegreerde online betalingsmogelijkheden zijn zowel wij als aanbieder als de klanten verzekerd van een snel, correct en veilig verwerkingsproces zodat de bestelde items zo snel mogelijk kunnen afgeleverd worden.