review bachbloesems

Hoe Bachbloesems zijn leven veranderde

De volgende brief van een jonge Zwitser is representatief voor vele anderen:

Ik ben geboren op een boerderij in Oost-Zwitserland, als tweede van zes kinderen.

Mijn moeder had een meisje gewenst, maar ik werd een jongen. Kort na de geboorte kreeg ik een oogontsteking en zo werd ik het probleemkind van de familie.

Mijn vader probeerde mijn sterke wil te breken door middel van straf en slagen. Ik had een moeilijke jeugd en was erg opstandig.

Tijdens de puberteit dacht ik vaak aan zelfmoord.

Na school werkte ik voor een jaar op de familieboerderij waar ik praktisch toe gedwongen werd. Een jaar daarna werkte ik als postbode voor het postkantoor, want ik wou zo snel mogelijk weg van huis.

Na een jaar op het postkantoor kreeg ik een baan bij een verzekeringsmaatschappij waar ik vijf jaar bleef. Gedurende die tijd studeerde ik elke zaterdag om een ​​handelsdiploma te behalen.

Het zit in de familie zeiden ze

Toen ik negentien was, ontmoette ik een man die dertien jaar ouder was en ik voelde me tot hem aangetrokken.

Mijn moeder was verontwaardigd en er waren dramatische scènes. Maar ik had mijn zin. Iets na mijn vertrek ben ik ook van baan veranderd. Ik ging naar een grote bank waar ik werd ingehuurd als computeroperator.

De begindagen met mijn vriend brachten veel problemen met zich mee. De druk van thuis verdween maar veel dingen waren in mijn gevoel niet afgehandeld en kwamen naar de oppervlakte.

Ik kon de gevoelens niet alleen beheren. Op aanraden van mijn dokter en mijn vriend, ben ik begonnen met psychiatrische zorg. Mijn psychiater vond sterke manisch-depressieve toestanden.

Hij zei dat het in mijn familie zat, dat ik een zware, erfelijke last droeg. Ik nam 5 jaar verschillende medicijnen inclusief Lithium.

Uiterlijk en innerlijk was ik een hoop rotzooi

Een tijdje was ik in evenwicht door de medicijnen. Maar diep in mij bleef ik problemen voelen. Ik begon intens te werken, alsof werk een drugs was waaraan ik verslaafd was.

Ik werkte thuis in de tuin, kocht dieren, de helft van een boerderij, dit alles bovenop het werk in mijn kantoor. Dit medicijn was uitstekend.

Na vijftien tot achttien uur werken zakte ik weg in een diepe slaap, en al mijn echte problemen leken zich opzij te verplaatsen. Maar van binnen eiste deze druk zijn tol.

Drie jaar geleden zakte ik in elkaar en moest ik naar het ziekenhuis worden gebracht. Ik ben twee keer geopereerd voor verschillende kankers, en onderging vervolgens twintig sessies van straling.

Mijn hele uiterlijke referentieveld: werk, de dieren, de tuin, mijn vriend, mijn huis, mijn boerderij werd praktisch in één dag verwoest.

Ik had alles op gegeven. Ik had alleen mezelf nog. Ik stond voor niets, de ruïnes van een bestaan ​​dat ik vijfentwintig jaar lang had verzameld en waarvan ik dacht dat het succes vertegenwoordigde.

Uiterlijk en innerlijk was ik een hoop rotzooi. Negatieve gevoelens zoals haat, afgunst, jaloezie en vele andere bepaalden mijn wezen.

werking bachbloesems
bachbloesems kopen

Een cursus volgen hielp me de weg te vinden naar het licht

Toevallig ontmoette ik iemand die al veel mensen had geholpen. Ik volgde zijn cursus en begon langzaam weer te leven.

Maar omdat ik nog steeds zwak was en de negatieve gevoelens erg sterk waren, moest ik opnieuw door de diepste dieptepunten.

Via de hulp van mijn vriend werd ik gered van de ondergang. Langzaam maar zeker klom ik van de duisternis naar het licht.

In een cursus hoorde ik iets over de Bachbloesems. Ik was erg geïnteresseerd en melde me aan voor een kennismakingssessie. Mijn verwachtingen waren hoog.

Ik nam vervolgens Bachbloesems

Na een uitgebreid gesprek stelde de therapeut mij spontaan voor om zes van de achtendertig kleine Bachbloesemflesjes uit te kiezen. Ik haalde er zes uit en was gevuld met grote vreugde. Het waren bijna allemaal net de bachbloesems die de therapeut had uitgekozen na het horen van mijn verhaal in het gesprek. Ik had intuïtief de juiste bloesems voor mezelf gekozen.

Kort voordat ik begon met het nemen van de Bachbloesems, begon ik te werken als een tuinman voor een bedrijf dat biologische producten maakte; onder andere cosmetica en geneeskrachtige producten.

Door mijn werk met de planten in de tuin ervoer ik een verandering in mezelf.

Ik kreeg meer zelfvertrouwen en wist dat ik het juiste deed.

Door Bachbloesems zag ik mijn leven niet meer als een strijd

Door het gebruik van de bachbloesems zag ik mijn leven niet meer als een voortdurende strijd. Ik begon bewust speelse en sentimentele momenten beleven.

Ik werd rustig en leerde dingen positief te bekijken. Leven in mijn nieuwe huis, werkend aan mijn nieuwe baan. Ik was gelukkig en tevreden. Ik ging weer op mezelf wonen, om te reinigen.

Ik wilde iets positiefs van mezelf en van mijn leven maken, voordat ik probeerde weer met iemand anders samen te leven. Ook was ik nu vrij van alle medicijnen. Ik begon mijn bewustzijn te verruimen.

Vervolgens las ik boeken over Bachbloesemtherapie en begon dingen te doorzien; ik kreeg inzichten.

Eindelijk, na vijfentwintig jaar, begon ik mijn leven te leiden terwijl ik een groot gevoel van innerlijke vreugde ervoer dat me bijna dagelijks vervulde.

Na een tijdje begon ik andere bachbloesems toe te voegen. Eerst merkte ik niks, maar plots realiseerde ik me dat, op een heel ander vlak, er begon iets te roeren.

Ik was weer levend en begon toe te geven aan een onverwachte spontane gebeurtenis.

Ik blijf innerlijk en uiterlijk levend door de Bachbloesems

Dat is iets wat ik tot op de dag van vandaag heb gehouden: ik doe wat me vreugde geeft, en daarom blijf ik innerlijk en uiterlijk levend. Het waren niet de uiterlijke omstandigheden die waren veranderd, maar zoveel dingen waren innerlijk anders dat ik de wereld in een nieuw licht begon te zien.

Na alle positieve ervaringen die ik tot nu toe had opgedaan, leerde ik door het verdere gebruik van bachbloesems dat geen enkel wezen volledig vervuld is. Ik had vaak een gevoeligheid gehad voor, of een obsessie voor reinheid waardoor ik veel dingen weerzinwekkend vond.

Dat is nu veranderd. Ik leerde gaandeweg om alles te bekijken vanuit een hoger gezichtspunt, en ik zag geheel nieuwe verbanden. Eindelijk kon ik mijn hele leven vanaf mijn geboorte doorzien vanuit een hoger standpunt.

En dus begon ik mijn leven opnieuw te organiseren en duidelijkheid te brengen in vorige relaties. Ik was nu klaar om niet alleen mezelf maar ook de relaties met mensen uit mijn donkere periode te zuiveren. Ik begon de littekens op mijn lichaam te accepteren en besefte dat de operaties een kans waren voor mij.

Gelukkig door bachbloesems
ervaring bachbloesems

Door Bachbloesems leerde ik dankbaar te zijn voor al de leermomenten

Ik heb geleerd dankbaar te zijn voor al de leermomenten die mijn leven me had gegeven en begon te beseffen dat ik zelfs andere mensen kon helpen met mijn ervaring. Langzaam begreep ik dat je onderaan begint en stap voor stap klimt om jezelf te bewijzen dat je waardevol bent.

Een ruwe schets van een doel begon vorm te krijgen, een doel dat altijd diep in mij had gesluimerd. Om dit doel te bereiken heb ik veel stappen moeten zetten. De energie van de Bachbloesems gaf me de rode draad of richting van het doel.

Het was in die tijd dat ik mijn toekomstige vrouw ontmoette. Ik voelde meteen dat zij de juiste was. We trouwden kort na onze eerste ontmoeting. Tot op vandaag heb ik nog nooit spijt gehad van die stap en dat zal ik ook nooit doen. Daar ben ik zeker van.

Door het verdere gebruik van Bachbloesems begon ik verantwoordelijkheid te nemen voor mijn lot. Ik herkende alles wat er gebeurd was en was dankbaar voor wat ik in me had.

Ik weet nu dat de duisternis in mijn leven me een geweldige kans heeft gegeven om te leren.

Het was niet de slechte ziekte of slechte dokter die me al dit lijden gaf, alle littekens. Nee, ik was alleen de dader en het slachtoffer. Alle dingen die ik mezelf had aangedaan, lieten me eindelijk toe een punt te bereiken waarop ik rationeel kon zijn en moedig kon kijken naar problemen als kansen om te leren.

De Bachbloesems waren voor mij een katalysator. Ze gaven me de kracht en moed om mezelf te zien zoals ik werkelijk ben. Uiterlijk hebben ze nog niets aan mij veranderd, maar innerlijk hebben ze alles veranderd. Ze hebben geholpen om mijn lichaam, ziel en geest samen te smelten en hebben hen de kans gegeven om samen te werken.

De Bachbloesems helpen je de weg te vinden naar binnen

Het is zodanig simpel om het te gebruiken dat geen enkele wetenschapper het zal dat accepteren!

De Bachbloesems helpen je de weg te vinden naar binnen. Vaak moet men de geblokkeerde straat vrijmaken of de ingesneeuwde sneeuw ruimen. Het duurt langer om je doel te bereiken, maar als de weg eenmaal vrij en duidelijk is, zijn we vrij om te reizen, met alle gevolgen van dien; deze weg is altijd de moeite waard.

De positieve herstructurering van iemands persoonlijkheid wordt niet altijd zo drastisch ervaren als in het vorige verslag. Vaak is de positieve transformatie van iemands bewustzijn aanvankelijk alleen zichtbaar in kleinere, ogenschijnlijk triviale gedragsveranderingen.