Bachbloesems kopen

Bachbloesems helpen je bij je genezingsproces

Als iemand ziek is, voelt en denkt hij anders.

Vergeleken met een gezond persoon kan hij zenuwachtig, berustend, verbitterd, koppig of ongeduldig zijn.

Edward Bach stelde zestig jaar geleden dat het bewustzijn van de patiënt een negatieve verandering heeft ondergaan door zich af te keren van zijn hogere zelf en de wetten van zijn ziel.

Het is uiteindelijk een positieve verandering in bewustzijn want elke crisis of ziekte geeft ons de kans voor een positieve karakterverandering, een stap naar volwassenheid, een enorme sprong voorwaarts.

Hoe kan je ziekte voorkomen?

Edward Bach constateerde dat bij elke medisch definieerbare ziekte negatieve stemmingen zoals ongeduld, wanhoop, en hopeloosheid duidelijk wordt.

Wat echter doorslaggevend is, is het feit dat elke medisch definieerbare ziekte op een bepaald moment voorafgegaan wordt door zo’n negatief stemmingen.

Als dergelijke negatieve stemmingen al vroeg kunnen worden herkend en tot positieve worden gemaakt kunnen lichamelijke ziekte volledig worden voorkomen.

Als men vandaag de dag in staat is om duidelijk naar onze omgeving te kijken, dan zullen we met afschuw merken dat een groot deel van de bevolking een staat van collectieve ziekte vormt.

Genezen is transformatie van negatief bewustzijn in positief bewustzijn

Gevoelens van berusting, hopeloosheid, angst, depressie, verwarring en hulpeloosheid zijn bepalend voor het algemene levensgevoel, vooral bij de jongere generatie.

Misschien is dat de reden waarom jongeren de snelste zijn geweest om de boodschap te herkennen en te omarmen van de Engelse arts die de capaciteiten van een wetenschapper combineerde met dat van een moderne sjamaan.

Zestig jaar geleden erkende Edward Bach dat planten de energetische potentie hebben om op een subtiele manier negatieve stemmingen aan te pakken zonder ze willekeurig te beïnvloeden.

Hij noemde ze ‘gelukkige kerels van de plantenwereld”, en ze dienden als katalysatoren voor de transformatie van negatief bewustzijn in positief bewustzijn, waardoor een diepe verbinding mogelijk wordt met iemands hogere zelf.

Voor veel mensen is bachbloesem therapie hun redding geworden, want het heeft hun lot veranderd.

Genezen van ziekte
Bachnose, webshop voor bachbloesems

Bachbloesem samenstelling bestellen per klacht

Er zijn veel verschillende soorten emoties. We kunnen te maken hebben met angst, verdriet, stress, hyperventilatie, boosheid, agressie. Maar we kunnen ook kampen met slaapproblemen of andere emotie gerelateerde problemen. Iedereen heeft hier wel eens last van, maar wanneer deze te lang aanslepen en een negatief effect hebben op ons leven of dat van onze naasten, grijpen we best in. Het liefst op een natuurlijke, niet verslavende wijze. Er zijn namelijk geen negatieve bijwerkingen aan het innemen van bachbloesems.

In de webshop van onze website kan je bachbloesem samenstellingen bestellen per klacht volgens ons recept.

Zelf je bachbloesem mix samenstellen

Omdat het niet altijd duidelijk is welke bachbloesems je dient in te nemen hebben wij het heel gemakkelijk gemaakt. Je kan namelijk zelf je bachbloesem mix samenstellen.

Dit kan voor jezelf, je kind of je dier.

Bachbloesems samenstellen voor volwassenen

Bachbloesems samenstellen voor kinderen

Bachbloesems samenstellen voor dieren

Door de emoties te selecteren die je wenst aan te pakken bepalen wij welke bachbloesems voor jou het best geschikt zijn.